Geweldige Gevels & Coole Constructies opgenomen in pluspakket erfgoed en architectuur van CeSN

Na een aantal succesvolle Try-outs op verschillende basisscholen, waaronder op basisschool Breedeweg, heeft het CeSN besloten om de workshop “Geweldige Gevels” net als de workshop “Coole Constructies; Bouw & test je eigen brug” op te nemen in het pluspakket Architectuur en Erfgoed, van Cultuur en School Nijmegen. Meer over Cultuur en School Nijmegen kun je vinden op:  www.cesn.nl.

“Geweldige Gevels, ontwikkeld voor de middenbouw van het basisonderwijs, is een actieve workshop waarbij leerlingen middels een prikkelende Powerpoint kennismaken met “Gevels” en het beroep van “Architect”. Vervolgens ontwerpen ze door te vouwen, knippen en tekenen hun eigen “droomgevel”.

In de workshop “Coole Constructies” maken de leerlingen middels een interactieve, prikkelende Powerpoint kennis met Bruggen, Architectuur & Constructies en bouwen ze vervolgens in kleine groepjes samen aan een brug en testen deze voor de groep. Uiteraard spelen hun eigen creativiteit en fantasie in beide workshops een grote rol.

Wilt u meer weten over diverse (onderwijs)projecten die ik verder aanbied? Kijk dan bij Workshops of bij Project-onderwijs, of neem contact op via  info@michielvanzoest.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*