Over mij

Vanwege het groeiende aantal workshops, rondleidingen en projecten op school, heb ik in 2015 besloten om mij, naast mijn ontwerpopdrachten, meer te richten op het geven van architectuurworkshops en projectonderwijs. Ik heb tijdens mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft, op verschillende architectenbureaus stage gelopen en een aantal kleinere opdrachten en interieurprojecten verzorgd, waarvan een deel is gerealiseerd. Bij deze projecten zijn licht & mooie verhoudingen thema’s die regelmatig terugkeren in het ontwerp.

Workshops & projectonderwijs

Mijn hart gaat vooral uit naar het geven van workshops, architectuur-rondleidingen en projectonderwijs op school. De doelgroep waarmee ik werk varieert van groep 1 & 2 uit het basisonderwijs tot aan de bovenbouw van het Gymnasium. Maar ook mbo, hoogbegaafde leerlingen/Leonardo Onderwijs of  Speciaal Onderwijs. Verder heb ik een aantal jaar gewerkt als Intendant Educatie bij het Architectuurcentrum Nijmegen. Ook hier heb ik meerdere onderwijsprojecten opgezet en rondleidingen + workshops verzorgd.

Enthousiast & interactief

Mijn sterke punten zijn mijn kennis en (bouwkundige) achtergrond, maar belangrijker nog, mijn enthousiasme en creativiteit. Tijdens de workshops en mijn (gast)lessen zorg ik altijd voor zoveel mogelijk afwisseling en interactie: blijven verrassen, blijven prikkelen. Verder probeer ik door het stellen van vragen, de leerlingen na te laten denken over architectuur en ze op die manier de nodige informatie en inzicht mee te geven…

Voor een impressie van de verschillende workshops die ik aanbied, kun je kijken bij workshops of projectonderwijs, wil je uitgebreidere informatie of meer weten over bijvoorbeeld de kosten van een workshop/rondleiding, dan kun je een mail sturen naar  info@michielvanzoest.nl, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.