Cultuurdag voor 160 leerlingen Daltonacademie “de Meiboom” in de Vasim

Op donderdag 5 juli heeft Michiel van Zoest namens CeSN een cultuurdag verzorgd voor  2 x 80 leerlingen van Daltonacademie “de Meiboom” in de Vasim. ’s Ochtends de bovenbouw met de workshop Coole Constructies; een actieve workshop waarbij leerlingen middels een interactieve, prikkelende powerpoint kennismaken met Bruggen, Architectuur & Constructie en vervolgens met saté-prikkers en winegums, in kleine groepjes “samen” een brug bouwen & testen voor de groep.

’s Middags hebben de leerlingen van de onderbouw een introductie gehad over wat een architect allemaal doet, met heel veel plaatjes van bijzondere gebouwen. Daarna mochten ze aan de slag om d.m.v. vouwen en knippen hun eigen “Geweldige Gevel” te knutselen.

Bent u op zoek naar een leuk uitje? Kies dan eens voor een verrassende, interactieve architectuurrondleiding door Nijmegen. Wilt u meer weten over diverse (onderwijs)projecten die ik verder aanbied? Kijk dan bij Workshops of bij Project-onderwijs, of neem contact op via  info@michielvanzoest.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*