Teambuilding voor “Commissie Bouw” van N.S.R.V. Phocas

Afgelopen dinsdag heeft Michiel van Zoest een workshop verzorgd (teambuilding) voor de “Commissie Bouw” van de Nijmeegse roeivereniging Phocas. Deze commissie, een samenwerking tussen het Phocas-bestuur, de gemeente en de Radboud Universiteit Nijmegen, heeft als doel een nieuw botenhuis voor de groeiende vereniging te bewerkstelligen.

In een ontspannen setting is er – in kleine groepjes – gewerkt aan een constructieve uitdaging. De opdracht was om met zo min mogelijk materiaal een overspanning te overbruggen met een “architectonisch interessante” constructie in de vorm van een brug of boot (!). Natuurlijk speelt technisch inzicht hierbij een grote rol, maar ook zaken als leiderschap, samenwerking en creativiteit zijn bepalend voor het welslagen van deze opdracht.

Bent u ook op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of op zoek naar een uitdagende activiteit (teambuilding), kijk dan bij groepsactiviteiten.

Wilt u meer weten over diverse (onderwijs)projecten die ik aanbied? Kijk dan bij Workshops of bij Project-onderwijs, of neem contact op via  info@michielvanzoest.nl

2 Comments

  1. Ik vond het een goedlopende workshop die ons als ploeg nog hechter heeft gemaakt. We streden in 3 teams tegen elkaar om de sterkste brug te bouwen. Met wat handige tips van Michiel konden we direct aan de slag. Het was lekker competitief, maar ook ontzettend gezellig. Erg leuk!

    Eef Lamers, Commissie Bouw N.S.R.V. Phocas

  2. Zondag met mijn zussen een super leuke architectuurrondleiding gehad door Michiel van Zoest. Veel verrassende dingen gezien en gehoord over de Marikenstraat en het stedenbouwkundig Masterplan van Sjoerd Soeters in Nijmegen. Het enthousiasme waarmee hij zijn kennis overbrengt is ontzettend aanstekelijk. We hebben echt genoten. Dus als je nog een leuke activiteit zoekt, dan is dit zeker een aanrader! Dankjewel Michiel, voor deze leuke en leerzame middag.

    Marjolein de Groodt, Opleidingsadviseur bij Elkerliek ziekenhuis Helmond

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*