Aftrap jaarlijkse gevelproject Montessori College Nijmegen

Tijdens deze gevelrondleiding – de traditionele aftrap van het jaarlijkse “gevelproject” – hebben leerlingen uit de cultuurklas kennis gemaakt met verschillende gevelstijlen in de binnenstad van Nijmegen (van middeleeuwse gevels tot wederopbouw-architectuur). Door middel van een interactieve, prikkelende gevelrondleiding en bijbehorende foto opdracht hebben ze alle gevels goed in zich opgenomen.

Binnenkort gaan ze met een aantal van deze iconische gevels uit Nijmegen aan de slag, die ze gedurende een aantal lessen transformeren, 3-dimensionaal uitwerken en presenteren tijdens een tentoonstelling in de centrale bibliotheek Nijmegen.

Voor meer informatie over het project,  kunt u contact opnemen via  info@michielvanzoest.nl , of met Ria Hendriks / Margot van Neerven van het Montessori College Nijmegen. Ook interesse in een gevel-rondleiding door Nijmegen of wilt u meer weten over diverse (onderwijs)projecten die ik verder aanbied? Kijk dan bij Workshops of bij Project-onderwijs, of neem contact op via  info@michielvanzoest.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*