Architectuur & Bruggenbouwen voor leerlingen Entrea Onderwijs

Afgelopen week heeft Michiel van Zoest  bij Entrea Onderwijs de workshop “Coole Constructies; Bouw en test je eigen brug” verzorgd.

Door kijken en luisteren naar een PowerPoint met veel voorbeelden van bijzondere gebouwen en bruggen, hebben de leerlingen op een toegankelijke wijze geleerd over verschillende constructie-principes en het beroep “Architect”. Door steeds op interactieve wijze de afbeeldingen door te nemen werd de architect in de leerlingen geprikkeld.

In het creatieve deel hebben de leerlingen in kleine groepjes goed “samengewerkt” aan een brug van Saté-prikkers & Winegums met heel verrassende resultaten.  Zoals altijd was er aan het eind van de les ruimte om de bruggen voor de klas te testen.

Entrea is een maatwerkvoorziening voor specialistische jeugdhulp en opvoedingsondersteuning (0-18+ jaar) en speciaal primair onderwijs (4-12 jaar) in en rond de regio’s Nijmegen en Rivierenland.

Wilt u meer weten over diverse (onderwijs)projecten die ik verder aanbied? Kijk dan bij Workshops of bij Project-onderwijs, of neem contact op via  info@michielvanzoest.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*