Architectuur onderwijs voor 2.700 leerlingen in 2022

Ik heb afgelopen jaar – ondanks de lege agenda in januari/februari i.v.m. Corona – toch nog 2.700 leerlingen een architectuurworkshop, project- of gastles architectuur aangeboden. Hopelijk heb ik ze “allemaal” iets mee kunnen geven over architectuur of enthousiast kunnen maken voor het beroep van architect. Van kleuters tot 6 Gymnasium, van speciaalonderwijs tot leonardoschool.

Dit jaar alvast goed op weg met een drukke agenda en veel nieuwe projecten die er aan komen, zoals “(ver)wonderlijke gevels” – een project ontwikkeld i.s.m. Rozet Arnhem / Makerscosmos – “Een brug dichtbij”; gericht op procesgerichte kunsteducatie i.s.m. een aantal kunstvakdocenten als Heidi Koren, Follie-building; een actieve (bouw)workshop voor grote groepen leerlingen & teambuilding en natuurlijk een workshop op het gebied van “stedenbouw” die inspeelt op alle ontwikkelingen & transformatie van het Stationsgebied in Nijmegen.

Wilt u meer informatie over de workshops of (onderwijs)projecten die ik verder aanbied? Kijk dan bij Workshops of bij Project-onderwijs. of  neem contact op via  info@michielvanzoest.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*