Michiel van Zoest ontwikkelt nieuwe workshop voor “Festival op ’t Eiland 2022”

Michiel van Zoest gaat samen met Frank Kouws en Heidi Koren van “Stichting Iets met veren” een aantal worshops verzorgen voor “Festival op ’t Eiland”  (16 t/m 22 juli).

We zullen hiervoor een aantal nieuwe workshops ontwikkelen, waaronder de workshop Stadseiland; altijd een brug dichtbij”. Dit wordt een actieve workshop waarin jong & oud onder leiding van Michiel van Zoest aan de slag gaan met “bruggen & Architectuur”. Tijdens de workshops wordt op interactieve wijze kort uitgelegd waar een architect op moet letten bij het maken van een mooi gebouw of brug en wat er nog meer komt kijken bij het ontwerpen van een goedwerkend stadseiland. Vervolgens wordt ieders creativiteit aangeboord en gaat iedereen individueel of in kleine groepjes aan de slag met de opdracht, waarin stedenbouw, architectuur & vormgeving een belangrijke rol spelen, maar er vooral ruimte is voor de “eigen creativiteit!” 

Klik hier voor meer informatie over “Festival op ’t Eiland” 

Wil je meer weten over diverse (onderwijs)projecten die ik aanbied? Kijk dan bij Workshops of bij Project-onderwijs, of neem contact op via  info@michielvanzoest.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*