Michiel van Zoest ontwikkelt i.s.m. Gemeente Nijmegen cultuurhistorische fietsroute voor Open Monumentendag 2020

Michiel van Zoest ontwikkelt i.s.m. de Gemeente Nijmegen een cultuurhistorische fietsroute voor de Open Monumentendag 2020. Vanwege Corona kan de organisatie helaas geen panden openstellen, maar als onderdeel van een alternatief programma worden verschillende fietsroutes aangeboden, waaronder “2000 jaar verdediging in Nijmegen”. Dit is een verrassende fietstocht langs bekende en onbekende plekken in Nijmegen die alles te maken hebben met “verdediging & opstand” in Nijmegen. De fietsroute voert o.a. langs het Valkhof, de oude stadswallen, biedt veel online informatie & historische beelden en neem u mee langs plekken die een belangrijke rol hebben gespeeld in de 80-jarige oorlog, zoals de st Anthonispoort en fort Knotsenburg. De fietstocht is ook geschikt voor gezinnen!

Voor het downloaden van de route of voor de rest van het programma  kun je kijken op de website van Open Monumentendag Nijmegen.

Mocht er toch interesse zijn in een begeleide fietstocht (binnen de geldende Corona regels), neem dan even contact op via  info@michielvanzoest.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*