Michiel van Zoest verzorgt workshops “creatief & out-of-the-box denken” voor studenten ergotherapie aan de HAN – Nijmegen

Afgelopen maandag heeft Michiel van Zoest een workshop “creatief denken” gegeven aan 80 studenten ergotherapie aan de HAN_University of Applied Sciences. Het doel was studenten uit hun comfortzone te halen en hun creativiteit te stimuleren en het “out-of-the-box’ denken te bevorderen; passend bij de “do” fase voor de PDCA cyclus.

Mooi om te zien dat alle deelnemers echt aan de slag ging en zeer creatieve en originele voorstudie modellen hebben gefabriceerd. Het is al een actieve workshop met direct resultaat, wat erg stimulerend werkt, maar om de studenten nog wat extra te motiveren en een competitief element toe te voegen, hebben ze in teams samengewerkt gewerkt, waarbij elk team het meest creatieve & technisch best uitgevoerde bouwwerk naar voren mocht schuiven.

Bent u ook op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, out of the box – workshop of een uitdagende activiteit (teambuilding)? Kijk dan eens bij groepsactiviteiten. (ook in het Engels of in het Duits)

Wilt u meer informatie over de workshops of (onderwijs)projecten die ik verder aanbied? Kijk dan bij Workshops of bij Project-onderwijs. of  neem contact op via  info@michielvanzoest.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*